Vacature BedZzz verkoopspecialist showroom



Word jij onze nieuwe allround verkoopmedewerker?

 

Als lid van ons team zorg je ervoor dat iedere klant zich welkom voelt. Door jou begint de BedZzz ervaring al bij binnenkomst van de showroom. In onze showroom zijn zowel comfortabele bedden als mooie (nacht)kastjes en sfeervolle accessoires te vinden waarmee de klant dé perfecte slaapkamer kan samenstellen.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

 09.15 open je de deuren van de winkel. De computer start op terwijl je een rondje door de winkel loopt om te kijken alles er netjes bij staat. Een overtrek trek je recht en de stalen leg je op zijn plek. Nu even een lekker bakkie cappuccino voor jezelf en je collega zetten!

Liggen er nog orders die ingevoerd moeten worden? Oh kijk, in de mail zie je dat er een webshop bestelling binnen is gekomen! Leuk, die bestelling kan vandaag nog de deur uit!

Ondertussen komen er klanten binnen, terwijl je collega de webshop bestelling klaar zet help jij deze mensen. De klanten van een persoonlijk en passend advies voorzien gaat jou goed af en deze mensen gaan tevreden de deur uit. Kan je gelijk de order bestellen!

 De ochtend vliegt voorbij. Na de lunch ga je samen met je collega de nieuwe dekbedovertrek collectie prijzen en de showroombedden opmaken. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er trendy en sfeervol uit ziet.

 Na nog wat klanten geholpen te hebben bel je de leverancier terug, die had een vraagje over je order van vanmorgen. Ook weer geregeld!

 En dan is het alweer 1645, breng jij de webshop order naar de post? Dan zien we je morgen weer!

 

 Wie ben jij?

- enthousiast en leergierig

- Verkoop ervaring is een pre maar geen vereiste. Wij leren je graag de kneepjes van het vak!

- Secuur, commercieel en klant gericht

- 0-16 uur per week. Dagen in overleg

  

Wat bieden wij?

Bedzzz is een Platte organisatie waar een Informele sfeer heerst. Omdat we jou een échte droombaan willen bezorgen, bieden wij een fijne plek in een betrokken en klein team. Daarnaast zorgen we voor een goede pensioenregeling, personeelskorting en ontvang je een maandelijkse verkoopbonus. En niet te vergeten een Gezellige vrijdag middag borrel!

 

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer direct door jouw korte motivatie en cv te mailen naar info@bedzzzbedden.nl