• Pullman

Pullman

Pullman Bedden

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaard slaapcomfort met de exclusieve collectie Pullman bedden bij Bedzzz Maasdijk. Als autoriteit op het gebied van luxe slaapoplossingen bieden wij hoogwaardige Pullman boxsprings en Pullman matrassen, ontworpen voor een perfecte nachtrust. Ontdek waarom een Pullman bed het beste is voor jou.

Pullman bij Bedzzz Maasdijk!

Ontdek een uitgebreid assortiment nieuwe Pullman bedden, waaronder de iconische Silverline Excellence en Goldline series, met een scala aan moderne en klassieke ontwerpen. Personaliseer jouw Pullman bed met opties zoals ligmaat, matrashardheid en een selectie van hoogwaardige stoffen en kleuren. Onze deskundige slaapspecialisten staan klaar om je te adviseren over alle Pullman bedden, inclusief de unieke eigenschappen van de Silverline boxsprings.

 

Pullman accessoires

Naast onze exclusieve Pullman bedden, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan accessoires. Ontdek ons assortiment kussens, dekbedden, Pullman matras toppers en lattenbodems, evenals elektrisch verstelbare boxsprings. Al onze producten zijn vervaardigd met de hoogwaardige kwaliteit waar Pullman om bekend staat, inclusief de unieke vering en sublieme afwerking.

Bezoek onze showroom!

Ervaar het comfort van perfecte ondersteuning en de luxe van een Pullman bed door een bezoek te brengen aan onze showroom! Met Pullman bedden van Bedzzz Maasdijk geniet je van een nachtrust van ongekende kwaliteit.

Ervaar het comfort zelf.

Bekijk onze openingstijden showroom.

8