4-6 weken Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex

Pullman Silverline comforttopper natuurlatex

Ontdek een zachte oase van comfort met de Pullman Matras Silverline comforttopper van natuurlatex. De kern van deze topper, gemaakt van natuurlatex, biedt een heerlijk zacht ligcomfort, en is tegelijkertijd goed ventilerend en enorm veerkrachtig, wat zorgt voor de perfecte ondersteuning die je lichaam nodig heeft gedurende de nacht.

De stretch tijk is behandeld met Sensity-technologie, waardoor deze topper huisstofmijt- en allergievrij is, zodat je kunt genieten van een gezonde en hygiënische slaapomgeving. Met een hoogte van ongeveer 8cm, biedt de Pullman Matras Silverline comforttopper een aangename verhoging van je comfortniveau. Bovendien is deze topper ook verkrijgbaar in een split uitvoering, wat hem geschikt maakt voor elektrisch verstelbare bedden en zo bijdraagt aan een gepersonaliseerde slaapervaring.

Specificaties
Materiaal Natuurlatex
Merk Pullman
Hoogte Ca. 8cm

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex

  • Merk: Pullman
  • Model: Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 540,00
  • Excl. BTW: € 446,28

Beschikbare opties:

Tags: Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex