4-6 weken Pullman Matras Silverline premier

Pullman Matras Silverline Premier, veerkrachtig en stevig!

Treed binnen in een wereld van superieur comfort met het Pullman Matras Silverline Premier, een samensmelting van veerkracht en stevigheid! Dit matras is zorgvuldig ontworpen met een 7-zone geneste pocketverenkern die zorgt voor een optimale lichaamsverdeling en ondersteuning, afgestemd op jouw unieke contouren. De veren zijn elektrochemisch gehard, waardoor ze zelfs na jaren gebruik steeds weer in hun oorspronkelijke staat terugveren, wat een lange levensduur van het matras garandeert.


De kern, gemaakt van comfortschuim en afgedekt met een flexibele drukverdeler, biedt optimale ondersteuning aan het lichaam, zodat je elke ochtend verfrist en verjongd ontwaakt. De tijk, gemaakt van elastische stretch Sensity materiaal en behandeld met probiotica, zorgt voor een fris en hygiënisch slaapcomfort. Het is doorgestikt met natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill, waardoor het transpiratievocht efficiënt wordt verspreid over het matras en niet tot de kern kan doordringen.


Of je nu de voorkeur geeft aan een standaard, stevige of extra stevige uitvoering, het Pullman Matras Silverline Premier is verkrijgbaar in jouw gewenste stevigheid, met een hoogte van 24 cm, om aan je persoonlijke comfortvoorkeuren te voldoen.

Specificaties
Merk Pullman
Hoogte 24 cm

Pullman Matras Silverline premier

  • Merk: Pullman
  • Model: Pullman Silverline premier
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 799,00
  • Excl. BTW: € 660,33

Beschikbare opties:

Tags: Matras Pullman Silverline premier