4-6 weken Pullman Matras Silverline Master

Matras Pullman Silverline Master


Duik in een wereld van ultiem comfort met het Matras Pullman Silverline Master. Dit innovatieve matras kenmerkt zich door de unieke inSide pocketveertechnologie, waarbij een veer binnenin een andere veer is geplaatst. Samen met de extra soepele schouderzone zorgt dit ontwerp ervoor dat het matras aanvankelijk zacht aanvoelt, waarna de binnenveer zich aanpast om de exacte tegendruk te bieden aan het lichaam, afhankelijk van het gewicht, de lichaamsbouw en de slaaphouding.


De kern is gemaakt van latex en wordt afgedekt met een jute drukverdeler, voor een optimale ondersteuning en comfort. De tijk, vervaardigd van elastisch stretch Sensity materiaal en behandeld met probiotica, biedt een fris en hygiënisch slaapoppervlak. Het doorgestikte natuurlijke materiaal van wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill, helpt bij het efficiënt verspreiden van transpiratievocht over het matras, voorkomend dat het tot de kern doordringt.


Met een keuze uit een standaard of stevige uitvoering en een hoogte van 24cm, is het Matras Pullman Silverline Master een luxueuze keuze voor een verkwikkende nachtrust.

Specificaties
Merk Pullman
Hoogte 24cm

Pullman Matras Silverline Master

  • Merk: Pullman
  • Model: Pullman Silverline Master
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 1.199,00
  • Excl. BTW: € 990,91

Beschikbare opties:

--- Selecteer ---

Tags: Pullman Silverline Master