4-6 weken Pullman Matras Silverline Excellence

Pullman Matras Silverline Excellence, veerkrachtig en ondersteunend!

Ervaar een verkwikkende nachtrust met het Pullman Matras Silverline Excellence, een perfecte combinatie van veerkracht en ondersteuning. Dit hoogwaardige matras is uitgerust met een 7-zone geneste pocketverenkern, die zorgt voor een optimale lichaamsverdeling en ondersteuning, afgestemd op jouw lichaamscontouren. De veren zijn elektrochemisch gehard, wat betekent dat ze zelfs na jaren gebruik steeds weer in de oorspronkelijke staat terugveren, waardoor het matras een langdurige duurzaamheid biedt.


De kern van het matras is gemaakt van latex en wordt afgedekt met een jute drukverdeler, wat zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning en een comfortabele nachtrust. De tijk, gemaakt van elastische stretch Sensity materiaal en behandeld met probiotica, biedt een fris en hygiënisch slaapoppervlak. Het doorgestikte natuurlijke materiaal van wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill, helpt bij de verspreiding van transpiratievocht over het matras, voorkomend dat het tot de kern doordringt.


Verkrijgbaar in een standaard of stevige uitvoering en met een hoogte van 24cm, biedt het Pullman Matras Silverline Excellence de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veerkrachtige en ondersteunende slaapoplossing.

Specificaties
Merk Pullman
Matras hoogte 24 cm

Pullman Matras Silverline Excellence

  • Merk: Pullman
  • Model: Pullman Excellence
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 899,00
  • Excl. BTW: € 742,98

Beschikbare opties:

--- Selecteer ---

Tags: Matras Pullman Excellence