• Cinderella

Cinderella

Cinderella Bedden

Ervaar de ultieme nachtrust met de uitgebreide selectie Cinderella bedden van Bedzzzbedden. Als toonaangevende leverancier bieden wij hoogwaardige cinderella boxsprings kopen & matrassen, ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning.

Cinderella bij bedzzzbedden!

Kies uit een scala aan moderne en klassieke Cinderella boxsprings, zoals Desire, Pure en Tender, beschikbaar in zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. Personaliseer je Cinderella boxspring met opties zoals ligmaat, matras, hardheid, en diverse stoffen en kleuren, met deskundig advies van onze slaapspecialisten. Jouw ideale Cinderella bed helemaal zelf samen te stellen!

 

Accessoires

We hebben bijna elke boxspring van Cinderella. Naast onze luxe Cinderella bedden, bieden wij ook een ruime keuze aan accessoires. Ontdek ons assortiment kussens, dekbedden, matrassen en lattenbodems, allemaal vervaardigd met de hoogwaardige kwaliteit waar Cinderella om bekend staat.

Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom voor inspiratie en slaapadvies, met Cinderella bedden van Bedzzzbedden geniet je elke ochtend van een verfrissende start. Ervaar zelf het comfort van een Cinderella boxspring en breng vandaag nog een bezoek aan onze showroom!

 

Ervaar het comfort zelf.

Bekijk onze openingstijden showroom.

10