6-8 weken Boxspring Velda Versus Mono 3C vlak

Boxspring Velda Versus Mono 3C vlak, een mooie tussenmaat van hoog comfort!

Geen groot bed nodig? Maar wel de luxe ervaren van een boxspring? Dan is de Velda Versus Mono 3c wat voor u! Bepaal zelf uw eigen comfort, uiterlijk en creatie! Kies uit breedtematen 120cm of 140cm. Een boxspring met een bonell binnenvering, 7-zone pocketverenmatras afgewerkt met een koudschuim HR toplaag, welke ook in een latex of visco uitvoering te kiezen is. Bepaal zelf het stofje, de kleur van de boxspring en het type poten.

Specificaties
Merk Velda
Tijk anti-allergisch Ja

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Velda Versus Mono 3C vlak

  • Merk: Velda
  • Model: Boxspring Velda Versus Mono 3C vlak
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 1.798,00
  • Excl. BTW: € 1.485,95

Beschikbare opties: