10-12 weken Boxspring Mayor Elektrisch

Boxspring Mayor elektrisch verstelbaar

Schitterende boxspring op comforthoogte. Dankzij de hoogte van deze boxspring kunt u gemakkelijk in en uitstappen én eenvoudig uw bed opmaken. Deze elektrische boxspring Mayor beschikt over een stevige pocketvering boxspring, een medium of stevig pocketveren matras voorzien van comfortzones. De set is afgewerkt met een royale koudschuim topper, welke de set helemaal compleet en comfortabel maakt!
Verstel uw boxspring in de gewenste lig of relax positie door 1 druk op de knop! Gemakkelijker kan niet!

Voor extra ondersteuning en drukverlagende eigenschappen kiest u de traagschuim oplegmatras (meerprijs €100,-)

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Mayor Elektrisch

  • Model: Boxspring Mayor Elektrisch
  • Beschikbaarheid: 10-12 weken
  • € 999,00
  • Excl. BTW: € 825,62

Beschikbare opties: