4-6 weken Velda Topper Physio Visco

Luxe Velda topper physio met een Visco-elastische kern.


Een luxe topper in elk opzicht! Met deze topper zorgt u ervoor dat uw lichaam in de juiste positie komt te liggen. Het schuim werkt drukverlagend en past zich aan naar de contouren van uw lichaam.De tijk  is afritsbaar en te reinigen. 
De tijk is met Aegis behandeld en zorgt er voor dat de groei van bacteriën en schimmels stopt en zo dus ook die van de huisstofmijt. 
Perfect geschikt voor mensen met astma, allergieën en andere ademhalingsziektes.

Specificaties
MateriaalVisco
MerkVelda

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Velda Topper Physio Visco

  • Merk: Velda
  • Model: Velda Topper Physio Visco
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 386,00
  • Excl. BTW: € 319,01

Beschikbare opties:

Tags: Velda Topper Physio Visco