1-2 weken Topper Home collectie De luxe visco

Topper Home collectie De luxe visco


Luxe visco topper uit de home collectie van BedZzz. De kern van deze topper bestaat uit 6cm Visco waardoor de totale hoogte uitkomt op: 9cm. De tijk is dubbeldoeks paneel doorstikking met 300 gr anti allergiewatten.

Een Aegis behandeling zorgt er voor dat de groei van bacteriën en schimmels stopt en zo dus ook die van de huisstofmijt. 
Perfect geschikt voor mensen met astma, allergieën en andere ademhalingsziektes.

Specificaties
Materiaal Traagschuim

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Topper Home collectie De luxe visco

  • Model: Topper Home collectie De luxe visco
  • Beschikbaarheid: 1-2 weken
  • € 349,00
  • Excl. BTW: € 288,43

Beschikbare opties:

Tags: Topper Home collectie De luxe visco