• Tempur

Tempur

Tempur Bedden

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaard slaapcomfort met de innovatieve Tempur bedden van Bedzzz Maasdijk. Als pionier op het gebied van slaaptechnologie bieden wij hoogwaardige Tempur boxsprings en tempur matrassen, ontworpen voor een buitengewone slaapervaring.

Tempur bij Bedzzz Maasdijk!

Ontdek een uitgebreide selectie Tempur producten, inclusief de baanbrekende tempur matrassen die je kan kopen met een scala aan moderne en klassieke ontwerpen. Personaliseer jouw Tempur bed met opties zoals ligmaat, matrashardheid en een keuze uit hoogwaardige stoffen en kleuren, met deskundig advies van onze slaapspecialisten. Vind je eenvoudig jouw perfecte tempur nieuwe matras!

Tempur accessoires

Naast onze innovatieve Tempur bedden, bieden wij ook een uitgebreide selectie aan accessoires. Ontdek ons assortiment tempur kussens, dekbedden, tempur matras en lattenbodems, allemaal vervaardigd met de hoogwaardige kwaliteit waar Tempur bekend om staat. Daarnaast hebben we ook nog diverse andere merken met  visco elastische traagschuim matrassen. Traagschuim reageert op warmte en druk, waardoor het bij lichaamscontact de vorm aanneemt van het lichaam. Traagschuim werkt drukverlagend op het lichaam.

Bezoek onze showroom!

Ervaar het comfort en de technologische innovatie van Tempur matrassen door een bezoek te brengen aan onze showroom! Wij hebben veel verschillende tempur matrassen waar u tussen kunt kiezen! Geniet van een goede nachtrust met een goed matras dat op de contouren van je lichaam in gaat! Vind jouw juiste tempur matras vandaag nog en u kunt genieten van de goede ondersteuning en het unieke tempur materiaal.

Ervaar het comfort zelf.

Bekijk onze openingstijden showroom.

9