4-6 weken Pullman Matras Silverline Allure

Verwen jezelf elke nacht met de ultieme luxe van het Pullman Matras Silverline Allure. Dit verfijnde matras, toonaangevend met zijn geavanceerde inSide pocketverentechnologie, biedt een ongekend adaptieve ondersteuning door de innovatieve dubbele veerconstructie. Voel de initiële zachtheid gevolgd door een aangepaste tegendruk, perfect in lijn met jouw lichaamsvorm, gewicht en slaaphouding. De Silverline Allure gaat nog een stap verder met een speciale schouderzone die extra soepelheid biedt voor drukverlaging waar het het meest nodig is.


De kern, verrijkt met hoogwaardig comfortschuim en gekroond met een flexibele drukverdeler, garandeert een ongeëvenaarde ondersteuning en een comfortabel ligcomfort. De tijk is niet alleen rekbaar en zacht door het Sensity stretchmateriaal, maar ook proactief in hygiëne met een probiotische behandeling voor een constant frisse slaapomgeving. Bovendien zorgt de combinatie van natuurlijke wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill, voor een optimale vochtregulatie, waardoor transpiratie effectief wordt afgevoerd.


Kies voor persoonlijk comfort met de optie van een standaard of stevige uitvoering en dompel jezelf onder in het 24 cm diepe comfort dat het Pullman Matras Silverline Allure biedt. Elke slaper verdient de luxe van een verkwikkende nachtrust, en met de Silverline Allure wordt die droom werkelijkheid.

Specificaties
Merk Pullman
Hoogte 24cm

Pullman Matras Silverline Allure

  • Merk: Pullman
  • Model: Pullman Silverline Allure
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 1.099,00
  • Excl. BTW: € 908,26

Beschikbare opties:

--- Selecteer ---

Tags: Pullman Silverline Allure