10-12 weken Linnenkast Amerika

De Amerika schuifdeurkasten, geruisloos en schat aan ruimte!


Deze kast heeft de royale diepte maat van 65cm. Linnenkast Amerika wordt compleet geleverd met in ieder gedeelte 2x een legschap + 1x een roede.
Er zijn voor de kast diverse accessoires bij te bestellen denk hierbij aan: extra legschappen, ladeblok, roede of kastverdeler.


- linnenkasten van 151cm, 181cm, 201cm breed zijn samengesteld met 2 deuren.
- linnenkasten van 225cm, 250cm, 280cm 300cm breed zijn samengesteld met 3 deuren.
- linnenkasten van 320cm, 350cm breed zijn samengesteld met 4 deuren.
Made in Germany ! 


Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. (Linnenkasten excl. montage) Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Linnenkast Amerika

  • Model: Linnenkast Amerika
  • Beschikbaarheid: 10-12 weken
  • € 539,00
  • Excl. BTW: € 445,45

Beschikbare opties:

Tags: Linnenkast Amerika, schuifdeurkast Imperial, Rauch linnenkast