6-8 weken Boxspring Velda Focus

Boxspring Velda Focus, met de focus op lekker slapen!


Design, comfort en functionaliteit zijn de hoofdeigenschappen van deze schitterende Boxspring Focus. Deze Boxspring staat voor comfort en verfijning in de afwerking. De 7-zone pocketveermatrassen  matrassen zijn gestoffeerd en in twee hardheden te verkrijgen. Een keuze uit diverse topmatrassen maakt dat u hoe dan ook een heerlijk ligcomfort kunt creëren, geheel naar eigen wensen.
De Focus is ook in een elektrische uitvoering te verkrijgen met draadloze RF bediening. Wilt u het nog uitgebreider? De elektrische uitvoering is met een uitgebreide RSM functie, welke inhoud in dat u beide lighelften synchroon met elkaar kunt laten lopen.


Er is keuze uit maar liefst 7 hoofdborden, zeer veel stoffen en diverse pootjes voor onder de Boxspring. 

Specificaties
Merk Velda

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Velda Focus

  • Merk: Velda
  • Model: Boxspring Velda Focus
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 2.998,00
  • Excl. BTW: € 2.477,69

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Focus