1-2 weken Boxspring Caresse 4850 Vlak

Boxspring Caresse 4850 Vlak, stijlvol gecapitonneerd!

Een luxueuze boxspringcombinatie 4850 fraai afgewerkt met een gecapitonneerd hoofdbord. Deze set bestaat uit pocketveren boxsprings voorzien van een robuust frame. Het matras zorgt voor een optimale gewichtsverdeling door middel van de 7 comfort zones. De topper is gemaakt van comfortschuim met een 3D ventilatie border. Bepaal zelf de stof en matrashardheid. 

Wenst u een bijpassend voetbord? Dat kan voor slechts €154,-. Alle Caresse boxsprings zijn in diverse maten en kleuren uit voorraad leverbaar. Informeer in de winkel wat de actuele levertijd is.


Tijdelijke Actie: Upgrade uw boxspring met de Active Air Hybride topper voor slechts €100,-! 


Kom langs in de winkel voor een deskundig advies. 


Specificaties
Merk Caresse

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Caresse 4850 Vlak

  • Merk: Caresse
  • Model: Boxspring Caresse 4850 Vlak
  • Beschikbaarheid: 1-2 weken
  • € 1.795,00
  • Excl. BTW: € 1.483,47

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Caresse 4850 Vlak