4-6 weken Boxspring Velda Versus 3c elektrisch

Boxspring Velda Versus 3C Elektrisch, subliem slaapcomfort

Elektrisch relaxen in combinatie met een tijdloos, strak design. De Velda Versus Boxspring 3C is zelf samen te stellen. Bepaal zelf de hardheid van het matras, type hoofdbord, topper en stof. De Velda Versus 3C bestaat uit 5 zone pocketveren boxsprings, gestoffeerde 7 zonde pocketverenmatrassen afgewerkt met een luxe 8cm dikke topmatras van HR kwaliteit. Stijl de gehele boxspringset af met bijpassende nachtkastjes. Specificaties
Merk Velda
Tijk anti-allergisch Ja

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Velda Versus 3c elektrisch

  • Merk: Velda
  • Model: Boxspring Velda Versus 3c elektrisch
  • Beschikbaarheid: 4-6 weken
  • € 3.698,00
  • Excl. BTW: € 3.056,20

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Velda Versus 3c elektrisch