6-8 weken Boxspring Velda Larvik vlak

Boxspring Velda Larvik vlak, gegarandeerd comfort!

Deze stijlvolle  vlakke boxspring Larvik van Velda is een van de toppers in onze collectie! Hij is naar hartenwens samen te stellen. Bepaal zelf het uiterlijk, interieur en comfort! De  set bestaat uit 5 zonde pocketveren boxprings, 5 zonde pocketveren matrassen afgewerkt met een hoogwaardige topper van HR kwaliteit. Kiest u voor een hard of zacht matras? Geen HR maar een visco of latex topper? Alles is mogelijk!

Specificaties
Merk Velda
Aantal veren m2 280
Aantal comfortzones 5 Comfortzones
Matras afdeklaag SG25
Topper hoogte 8 cm

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Velda Larvik vlak

  • Merk: Velda
  • Model: Boxspring Velda Larvik vlak
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 1.898,00
  • Excl. BTW: € 1.568,60

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Velda Larvik vlak