6-8 weken Boxspring Velda Larvik Elektrisch

Boxspring Velda Larvik Elektrisch, stijlvol relaxen!

Creëer uw eigen comfort en uitstraling met de elektrisch verstelbare boxspring Larvik van Velda. Bepaal zelf de hardheid van uw matras, type topmatras en kleur en type stof!
Standaard is deze set uitgevoerd met 5 zone pocketveren boxsprings, 5 zone pocketveren matrassen, afgwerkt met een luxe topper van hoogwaardig HR kwaliteit. Daarnaast is deze topper ook te verkrijgen in een latex of visco uitvoering. 

Specificaties
Merk Velda
Aantal veren m2 280
Aantal comfortzones 5 comfortzones
Matras hoogte 20 cm
Matras afdeklaag SG25
Topper hoogte 8 cm

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Velda Larvik Elektrisch

  • Merk: Velda
  • Model: Boxspring Velda Larvik Elektrisch
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 2.698,00
  • Excl. BTW: € 2.229,75

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Velda Lavik Elektrisch