SALE 1-2 weken Boxspring Serta Express Classico elektrisch

Serta Express Classico, een klassiek bed in een modern jasje.

Het strakke hoofdbord, voorzien van een contastbies geeft dit bed een heel eigen look. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120cm.

De boxspring is zowel elektrisch als verkrijgbaar. 


Met matras Splendid Royal is een multi-layer matras met een enkel veersysteem. De pocketveren voorzien dit matras van voldoende ventilatie en zijn voorzien van 5 zones. Bij de elektrische uitvoering worden 2 enkele matrassen geleverd.


Bij de elektrische uitvoering is het topmatras in een splituitvoering. In de toplaag zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt. 
Diverse kleuren en maten uit voorraad leverbaar, vraag in de winkel naar de mogelijkheden.Maatwerk mogelijk? Jazeker, stel zelf uw boxspring samen met de juiste afmetingen. Vraag voor meer informatie naar de verkoopadviseurs in de winkel. 
Kijk op www.serta.nl/bedzzz voor de volledige collectie van Serta.

Specificaties
Merk Serta

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Serta Express Classico elektrisch

  • Merk: Serta
  • Model: Boxspring Serta Express Classico elektrisch
  • Beschikbaarheid: 1-2 weken
  • € 5.999,00
  • € 4.199,00
  • Excl. BTW: € 3.470,25

Beschikbare opties:

--- Selecteer ---

Tags: Boxspring Serta Express Classico elektrisch