6-8 weken Boxspring Pullman Express London

Een echte Pullman boxspring voor een aantrekkelijke prijs!

De boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren stof en kunstleder, matraskwaliteit soepel, stevig of extra stevig. Matrassen kunt u kiezen in 2 verschillende uitvoeringen: Matras express ( Honingraat pocketvering voorzien van 7 zones, afdeklaag bestaat uit comfortschuim en een flexibele drukverdeler ) of Matras express de luxe ( uitgevoerd met gezoneerde inside pocketvering, afdeklaag bestaat uit comfortschuim en een flexibele drukverdeler ). Ook kunt u keuze maken uit diverse verschillende comforttoppers. Tevens kunt u de boxspring vlak of elektrisch verkrijgen.  

Specificaties
Merk Pullman
Hoofdbord hoogte 107 cm hoog
Matras hoogte 24 cm

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Pullman Express London

  • Merk: Pullman
  • Model: Boxspring Pullman Express London
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 3.399,00
  • Excl. BTW: € 2.809,09

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Pullman Express, westland, bedzzz, maasdijk