6-8 weken Boxspring Cinderella Pure

Boxspring Cinderella Pure

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen. De Cinderella boxspring staat voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Kies de mooiste stofkleur, ligcomfort en je bent verzekerd van een fantastisch bed! 
Kom naar de winkel om het zelf te ervaren! 

Specificaties
Merk Cinderella

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Cinderella Pure

  • Merk: Cinderella
  • Model: Boxspring Cinderella Pure
  • Beschikbaarheid: 6-8 weken
  • € 1.899,00
  • Excl. BTW: € 1.569,42

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring Cinderella Pure