SALE 10-12 weken Boxspring Caresse 6900 Elektrisch

Boxspring Caresse 6900  Elektrisch verstelbaar.

Optimaal ergonomisch slapen  met de elektrische boxspring 6900 van Caresse! Het unieke 'pull-back' systeem zorgt voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie. Luxe en trendy hoofdbord met een ingelegde rand als afwerking. Het matras is mooi uitgewerkt met pocketveren verdeeld over 7 comfort zones afgedekt met HR koudschuim. Deze boxspringcombinatie is afgewerkt met de luxe comfortschuimtopper type 730. Keuze uit diverse type toppers tegen meerprijs. Alle Caresse boxsprings zijn in diverse maten en kleuren uit voorraad leverbaar. Informeer in de winkel wat de actuele levertijd is.Kom langs in de winkel voor een deskundig advies. 


Specificaties
Merk Caresse

Bestelinformatie

Klik bij uw artikel naar keuze op de gewenste maat en hierna op ‘bestellen’. Na het invoeren van uw naam en adresgegevens kunt u de betaalmethode kiezen en de betaling afronden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij het artikel staat de beschikbaarheid aangegeven. De levertijden kunnen variëren van ‘op voorraad’, t/m 8-10 weken, afhankelijk van het type product. Bestellingen die speciaal voor u gemaakt worden, zoals boxsprings, matrassen of linnenkasten worden bezorgd door ‘Montrieurs’; onze bezorgdienst. Wanneer de verwachte levertijd bekend is zal dit aan u door worden gegeven. Zodra de bestelling binnen is wordt er door de planning contact met u opgenomen om de bezorgafspraak te maken.

 

Wat als ik het artikel wil retourneren?

Annulering van de order is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u gemaakte producten, zoals matrassen, boxsprings en linnenkasten.

Alleen artikelen onbeschadigd en in originele onuitgepakte verpakking worden geaccepteerd.

Via de button ‘retourneren’ op de website kunt u het retour aanmelden. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met u op.

Boxspring Caresse 6900 Elektrisch

  • Merk: Caresse
  • Model: Boxspring Caresse 6900 Elektrisch
  • Beschikbaarheid: 10-12 weken
  • € 3.145,00
  • € 2.895,00
  • Excl. BTW: € 2.392,56

Beschikbare opties:

--- Selecteer ---

Tags: Boxspring Caresse 6900 Elektrisch